本日、名古屋の割烹にALOFT 2012, 2013, 20
本日、名古屋の割烹にALOFT 2012, 2013, 2014バーチカルを出荷します。 10年目にして、やっと弊社の取扱ワインの良さが広まってきた。飲まないとわからないビジネスの難しさ。リリース後、10年くらいをピークに美味しさが増すカリフォルニアワイン。これから本格的な販売が始まろうとしている。理解頂けるお客様に感謝です。会員制ホテルのレストランにもオンリスト頂きました。ワイナリーの人たちは、日本で、カリフォルニアワインを販売する苦労を理解していただけるだろうか? 利益もほぼ無く、10年間、続けてきたことを。これからだー。
Today, we will ship ALOFT 2012, 2013, 2014 Burchal to Kappo in Nagoya. In its 10th year, the goodness of our wines has finally spread. Business difficulties that you can't understand without drinking. After its release, California wine peaked about 10 years ago and tasted more delicious. Full-fledged sales are about to begin. Thank you to the customers who understand. The restaurant of the membership-based hotel was also on-list.
Can winery people understand the struggles of selling California wine in Japan? There is almost no profit, and what we have continued for 10 years. It's from now on.