遂にカリフォルニアワイン倶楽部の会員制レ

遂にカリフォルニアワイン倶楽部の会員制レストラン完成しました。 コロナウィルスの関係で、オープンは、GW 開けになるかと思います。 完全予約制の8-10名限定のディナー中心で、寿司・割烹・イタリアン・創作フレンチ・中華などを2週間に1回くらいのペースで、スタートする予定です。 シェフは、選りすぐりのオーナーシェフを中心にお願いする予定です。
25,000-30,000円(税込み)/名で、コース料理に弊社のワインが、10,000円分くらいをお得に飲めます。
8名からの貸切予約も対応します。
隠れ家レストランです。 お知り合いから、口コミで、ゆっくり広げていきます。 季節により、BBQランチやディナーも開催します。 お昼の料理教室も開催したいと思っております。
ワインで囲む社交場として、食べたい料理のシェフをお招きします。 乞うご期待。
完成したステンレスキッチンを公開します。
Finally, the membership restaurant of the California Wine Club was completed. Because of the corona virus, i think the open will be gw open. It is a dinner center for 8-10 people with a full reservation system, and it is scheduled to start Sushi, Japanese, Italian, creative French, Chinese, etc. at a pace of about once every two weeks. The chef will be asked to focus on a select owner chef.
25,000-30,000J- yen (tax included) /person with our wine as reasonable price(J-YEN10,000).
Private reservations for 8 people are also available.
It is a retreat restaurant. From the acquaintance, by word of mouth, we will slowly expand. Depending on the season, BBQ lunches and dinners are also available. I would also like to hold a cooking class for lunch.
As a place to socialize with wine, we invite chefs to eat the dishes you want to eat. Hope you stay.
The finished stainless steel kitchen is open to the public.