名古屋の割烹・えんきょさんで、弊社カリフォルニアワインとの初コラボ

昨夜は、他府県移動が、解禁された初日、名古屋の割烹・えんきょさんで、弊社カリフォルニアワインとの初コラボ。長島オーナーのくりなす美味しい和食の数々とワインのマッチング。Macaulay CD 2017のフレッシュ感を皮切りにGandona CD 2017のエレガントな味わい、そして、海鮮料理にもマッチングするオールマイティーのAloft CS 2012、2013、2014のバーチカルで、ビンテージ違いのテイスティングでは、圧倒的に2012が、旨さが引き立った。後半は、肉に合わせて、ガッツリ系のGandona Encosta CS 2011、2013、2015のバーチカル・テイスティングでは、2013が、グッドタイミングを迎え、2011は、ピークを少し過ぎた大人の味だった。料理が、終了し、最後にワインだけで、この2本を味わって頂きました。Brand Brio CS 2014、Brand Proprietary Blend 2014。パーフェクトでしょうね?

Last night, on the first day of the ban on the movement of other prefectures, we collaborated with our California wine for the first time at ‘Enkyo’, a Japanese-style restaurant in Nagoya. The matching of wine with a variety of delicious Japanese dishes that Nagashima owner’s cooked. Starting with the freshness of the Macaulay CD 2017, the elegant taste of the Gandona CD 2017, and the almighty Aloft CS 2012, 2013, and 2014 verticals that also match seafood dishes, the vintage tasting overwhelmingly brought out the taste of 2012. In the second half, in the vertical tasting of the gutsy Gandona Encosta CS 2011, 2013 and 2015, 2013 greeted the good timing, 2011 was a taste of adults a little past the peak. The food was finished, and in the end, we had only wine and tasted these two bottles. Brand Brio CS 2014, Brand Proprietary Blend 2014. It’s perfect, isn’t it?